Un tânăr din Bucureşti susţine că a fost înjurat, scuipat şi amendat, pentru ce i-a spus unui agent de la Rutieră. Ce spune Brigada Rutieră a Poliţiei despre acest caz

Autor: Gandul 22 oct. 2015 Știri auto
Un tânăr din Bucureşti susţine că a fost înjurat, scuipat şi amendat, pentru ce i-a spus unui agent de la Rutieră. Ce spune Brigada Rutieră a Poliţiei despre acest caz

Tânărul Cristian Voinea povesteşte pe Facebook că se deplasa marţi seară cu maşina personală dinspre Buzeşti spre Ion Mihalache, iar la inetrsecţia cu Titulescu a stat la semafor aproape  10 minute.

„În intersecţie, doi agenţi făceau loc pentru o coloană oficială, în timp ce câteva zeci de maşini nu se mişcau de minute bune. 
Ei bine, în momentul în care am trecut prin intersecţie şi am ajuns în dreptul agentului, i-am zis următoarele „Va bateţi joc, bă!” Atât! Şi am avansat încă 5 metri. În doua secunde, agentul mi-a bătut în geam şi mi-a spus să trag pe dreapta, ceea ce am şi facut. 
”Sunt agentul P.  Robert!* Actele dumneavoastră, vă rog”. După înca trei secunde, în care a văzut că sunt singur în maşină, a început avalanşa: „Pe cine morţii mă-tii înjuri, bă, căcatule! ?”. Şi bam, un scuipat pe obrazul meu stâng. „Băga-mi-aş p…. în mă-ta să-mi bag!”. Bam, al doilea scuipat! Asta în timp ce îi înmânam documentele. „Să vezi ce amendă îţi dau eu ţie, f….. morţii mă-tii!””, povesteşte pe Facebook, Voinea.

„Vrei să te scot pe geam?” Intervenţia în forţă a poliţiştilor din Brăila. VIDEO

 

EXCLUSIV ProMotor – Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

După ce poliţistul a plecat cu actele sale, Voinea a sunat 112 fiind transferat Poliţia Capitalei şi la Poliţia Rutieră. „Domnule, vă rugam să mergeţi la Udrişte şi faceţi o sesizare şi o contestaţie la Tribunal. Noi acum suntem prinşi cu un accident grav care abia a avut loc”, a fost el îndrumat.

După 15 minute, poliiştul s-ar fi întors la maşină, de această dată cu un coleg. „M-a intrebat dacă am menţiuni şi eu l-am întrebat ce a scris. După ce zicea el reieşea că am trecut, am deschis geamul şi am tăvălit-o pe maică-sa, aşa, fără motiv! Am scris: „Nu este adevărat! Nu l-am înjurat!” Apoi, până să semnez procesul verbal, i-am cerut să îl citesc. Scria frumos, mult peste alţi poliţişti. Curat, îngrijit! Totuşi, la un moment dat nu am înteles un cuvânt şi l-am întrebat ce e scris. Mi-a răspuns: „Mă-ta! Mă-ta, cu liniuţă!”. M-am uitat la coleg şi l-am întrebat daca a auzit, dar nu am primit nicio reacţie în schimb. 
Apoi, am plecat, am fost la Brigada Rutieră etc. Urmează câteva săptămâni de proces şi contestaţii”, mai scrie Voinea pe Facebook.

Brigada Rutieră a înregistrat reclamaţia cu numărul 1261085, urmând ca reclamantul să primească un răspuns în 30 de zile.

Contactat de ProMotor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere a declarat că se face o verificare, un control intern, acestea fiind măsurile legale.

(*Numele complet al agentului figureaza pe procesul verbal. Am prezentat doar initiala, neputând fi contactat pentru un punct de vedere)

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

VIDEO Şofer lovit în faţă de bulgăre de pământ aruncat de un pieton aflat pe carosabil

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide