Un tânăr din Vaslui a primit o amendă de 10.000 de lei, după ce a acumulat mai multe contravenţii în trafic

Un tânăr din Vaslui a fost urmărit de trei echipaje de poliţie şi a rămas fără permis

Un tânăr din Vaslui a primit o amendă de 10.000 de lei, după ce a acumulat mai multe contravenţii în trafic Un tânăr din Vaslui a primit o amendă de 10.000 de lei, după ce a acumulat mai multe contravenţii în trafic

Un şofer în vârstă de 23 de ani, din Vaslui. a primit cea mai mare amendă aplicată vreodată în România. El trebuie să achite 10.000 de lei după ce a încălcat mai multe reguli rutiere. Tânărul a depăşit viteza legală cu 80 de kilometri, a refuzat să oprească la semnale poliţiştilor, iar maşina nu avea ITP valabil şi nici cauciucuri de iarnă, scrie Digi 24.ro.

Şoferul gonea pe drumul european E 581, între localităţile Bârlad şi Crasna cu o viteză de 180 de kilometri pe oră.

Pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor de la circulaţie tânărul a fost urmărit de trei echipaje de poliţie, după care a fost prins şi apoi încătuşat. Pe lângă amendă, şoferul a rămas şi fără permisul de conducere pentru următoarele 90 de zile.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.