Un taximetrist a agresat un client pentru că nu i-a permis să fumeze în maşină

Un client a fost agresat de un taximetrist, după ce a refuzat

Un taximetrist a agresat un client pentru că nu i-a permis să fumeze în maşină Un taximetrist a agresat un client pentru că nu i-a permis să fumeze în maşină

Un client a fost agresat de un taximetrist, după ce a refuzat să îi permită şoferului să fumeze în maşină. Incidentul a avut loc marţi dimineaţă. Clientul era chiar medicul cardiolog Gabriel Tatu, de la Spitalul Floreasca.

El a postat imaginile pe pagina de Facebook 2035 fără tutun. În fotografii taximetristul este surprins în momentul în care îşi aprinde ţigara, după ce pasagerul coborâse.

Citeşte şi Toyota ”kamikaze” depăşeşte coloana şi face poc. Poliţia declară culpă comună. Cine e de vină - VIDEO

Când a văzut că este fotografiat, acesta l-ar fi lovit pe medic cu portiera din partea dreaptă

În urma incidentului, şoferul, care era angajatul unei firme colaboratoare a Pelicanul Taxi, a fost dat afară, după doar 4 zile de când începuse să lucreze pe taxiurile Pelicanul.

Şeful firmei de taxi implicate, a declarat pentru Digi24 că astfel de incidente nu sunt tolerate şi că a luat măsuri imediat ce a auzit despre acest caz. „Nu stăm la discuţii, a fost dat afară imediat.”

Citeşte şi Numai în România găseşti asemenea şmecheri inconştienţi (video)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.