Un taximetrist din Bucureşti ameninţă un client cu cuţitul - VIDEO

Un taximetrist ameninţă cu un cuţit un client într-un clip video postat vineri, 24 mai, pe un grup de Facebook.

Un taximetrist din Bucureşti ameninţă un client cu cuţitul - VIDEO Un taximetrist din Bucureşti ameninţă un client cu cuţitul - VIDEO

Un taximetrist ameninţă cu un cuţit un client într-un clip video postat vineri, 24 mai, pe un grup de Facebook.

Şoferul unei maşini TAXI AS susţine că bărbatul nu a plătit cursa şi scoate un cuţit, în timp ce clientul îi spune că trebuie să pună aparatul şi că durata cursei s-a întins pe 6 kilometri. Şoferul de taxi insistă să primească bani, în timp ce clientul îl întreabă să-i spună cât scrie pe aparatul de taxare.

 

 

Conflictul nu a denaturat, iar şoferul s-a întors la volan după ce l-a întreabat pe client dacă este "de la ţară".

La final, se aude cum clientul spune că pentru o cursă de 6 kilometri i s-au cerut "200". Nu ştim dacă cei 200 sunt 200 RON sau 200.000 de lei, pentru că această denumire, deşi eliminată după denominarea monedei, încă este folosită de unele persoane. Oricum, o cursă de 6 kilometri, chiar şi la tariful de 1,99 lei km, nu depăsea 12 lei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.