Un tip din Africa şi-a făcut o maşină din resturi, iar noi ne întrebăm de ce nu face toată lumea la fel (VIDEO)

Un om din Senegal a adunat o grămadă de resturi de maşini şi le-a pus laolaltă ca să facă un vehicul cât se poate de funcţional şi, după câte se vede în videoclipul de mai jos, distractiv.

Un tip din Africa şi-a făcut o maşină din resturi, iar noi ne întrebăm de ce nu face toată lumea la fel (VIDEO) Un tip din Africa şi-a făcut o maşină din resturi, iar noi ne întrebăm de ce nu face toată lumea la fel (VIDEO)

Dacă vrei neapărat să conduci, o să găseşti o soluţie ca să faci rost şi de o maşină, chiar dacă operaţiunea asta înseamnă să îţi construieşti, efectiv, un vehicul. Cel puţin asta a făcut tipul de mai jos, Baila Ndiaye din Senegal, care a adunat tot felul de piese de ici-colo şi şi-a făcut un fel de buggy cu un singur loc şi tracţiune spate.

Noi îl felicităm pe Baila şi îi sfătuim pe toţi cei care au pe-acasă piese nefolosite să pună osul la treabă şi să contruiască ceva!

VIDEO:

Via Road & Track

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.