Un tip şi-a făcut un ATV low-cost dintr-un tractoraş vechi de grădină. Şi pare foarte distractiv (VIDEO)

Un individ, care e cunoscut după numele Mistermodified1 pe YouTube, a hotărât că nu prea e bine să lase vechiturile motorizate să ruginească până la moarte. De exemplu, a luat un tractoraş antic de grădină şi l-a transformat într-un fel de ATV low-cost care pare să fie foarte distractiv.

Un tip şi-a făcut un ATV low-cost dintr-un tractoraş vechi de grădină. Şi pare foarte distractiv (VIDEO) Un tip şi-a făcut un ATV low-cost dintr-un tractoraş vechi de grădină. Şi pare foarte distractiv (VIDEO)

În urmă cu vreo 50 de ani, în Statele Unite ale Americii s-a vândut un tractoraş de grădină numit Sears Suburban, care era pus în mişcare de un motoraş cu 11 CP.

Tipul din videoclipul de mai jos, cunoscut după numele Mistermodified1 pe YouTube, a luat un Sears Suburban în stare jalnică şi l-a transformat într-o jucărie pentru oameni mari. L-a denumit Baja Sears şi l-a pus la încercare în pădure, unde s-a descurcat excelent, dacă ne întrebi pe noi.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.