Un transportor blindat al armatei a rămas fără frâne

Un transportor blindat al Armater a fost implicat, vineri, într-un accident pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi.

Un transportor blindat al armatei a rămas fără frâne Un transportor blindat al armatei a rămas fără frâne

Un transportor blindat al Armatei a fost implicat, vineri, într-un accident pe raza localităţii Slobozia Conachi din judeţul Galaţi. Din primele informaţii, vehiculul militar ar fi rămas fără frâne, a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un şant. O persoană a fost rănită. Este vorba despre un militar care se afla în vehiculul Armatei, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, în accident au fost implicaţi trei bărbaţi, cu vârste de 31, 38 şi 43 de ani, toţi aflaţi în vehiculul militar.

Bărbatul de 38 de ani s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite. Ceilalţi doi militari au suferit răni uşoare şi nu au fost duşi la spital.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc vineri pe DJ 251, la Slobozia Conachi, în judeţul Galaţi. Surse apropiate anchetei susţin că, potrivit primelor informaţii, se pare că transportorul blindat ar fi rămas fără frâne şi a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un şanţ. Aceleaşi surse spun că şoferul ar fi sărit din autovehicul în momentul în care maşina a scăpat de sub control şi a fost rănit.

Transportorul ar fi provocat mai multe stricăciuni în zonă, pagubele urmând să fie evaluate. La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei, care fac cercetări, dar şi ambulanţe de la SMURD şi SAJ.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.