Un turc a reuşit să păcălească 80 de persoane să cumpere aceeaşi maşină

Dar modul în care a facut-o este nemaivăzut.

Un turc a reuşit să păcălească 80 de persoane să cumpere aceeaşi maşină Un turc a reuşit să păcălească 80 de persoane să cumpere aceeaşi maşină

Internetul este plin de escroci care doresc să facă bani de pe urma unor înşelăciuni care implică automobile. Cel mai recent incident a avut loc în Turcia, unde un profesor a vândut fictiv acceaşi maşină la cel puţin 80 de persoane. 

Potrivit ziarului Hurriyet Daily News, profesorul - care a fost identificat ca Emre K - a spus victimelor sale că era un dealer de maşini care putea să le vândă vehicule confiscate de guvern.

Profesorul a spus că a cumpărat maşinile la licitaţie pentru suma 4.251 de euro, cu mult sub valoarea de piaţă.

Aceasta era o reducere considerabilă, iar preţurile scăzute au atras multă atenţie. Până în acest moment au fost raportate cel puţin 80 de victime. 

Înşelătoria pare să fi fost folosită pentru o perioadă destul de îndelungată, iar profesorul a acumulat în acest timp suma de 8,5 milioane de euro.

Profesorul a fost în cele din urmă prins de poliţie şi acum se confruntă cu acuzaţii grave.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.