Un turist a reuşit să primească amenzi pentru viteză în valoare de aproximativ 48.000 de dolari în doar patru ore

A făcut şi un semn obscen în faţa poliţiştilor!

Un turist a reuşit să primească amenzi pentru viteză în valoare de aproximativ 48.000 de dolari în doar patru ore Un turist a reuşit să primească amenzi pentru viteză în valoare de aproximativ 48.000 de dolari în doar patru ore

Un turist britanic a primit amenzi în valoare de aproximativ 48.000 de dolari pentru viteză, în mai puţin de patru ore. Bărbatul conducea un Lamborghini Huracán închiriat, conform BBC.

Turistul a depăşit limita legală pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale oraşului Dubai, în dimineaţa zilei de marţi. Costul total al amenzii este de 175.000 de dirhami, adică aproape 48.000 de dolari.

Amenzile au fost date după ce turistul a sfidat fiecare cameră de viteză de pe strada Sheikh Zayed şi a atins viteza de 240 km/h, conform ziarului local The National.

Britanicul a fost reţinut în Dubai pentru că a făcut un gest obscen faţă de oamenii legii.

Proprietarii companiei de unde bărbatul a închiriat maşina, un Lamborghini Huracán, au declarat ziarului că şoferul a lăsat drept garanţie paşaportul şi că nu şi-au recuperat deocamdată maşina deoarece pot fi răspunzători de plătirea amenzilor.

„Nu putem plăti această sumă atât timp cât maşina este luată în custodie. Deocamdată este încă la turist, parcată la hotelul unde stă... şi nu voi încerca să o recuperez”, a declarat Faris Mohammed Iqbal, unul dintre deţinătorii firmei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.