Un urs este alergat cu maşina pe străzile din Făgăraş - VIDEO

Un video publicat pe Facebook arată un urs care este alergat de o maşină

Fascinaţia oamenilor pentru urşi a atins cote alarmante, existând deja numeroase poveşti şi chiar videoclipuri în care diverşi cetăţeni încearcă să se imortalizeze în preajma impresionantelor mamifere. Din această categorie, apar din ce în ce mai multe filmuleţe îngrijorătoare, în care apar oameni care încearcă să lovească urşi cu maşinile.

După ce în luna august am scris despre un şofer care a vrut să lovească intenţionat cu maşina un urs în staţiunea Balvanyos, iată că acum pe reţelele de socializare stârneşte indignarea o altă filmare. Aceasta surprinde o maşină, foarte posibil taximetru, gonind în spatele unui urs care fuge înnebunit de frică pe străzile din Făgăraş.

După ora 1 în noapte, un apel la 112 a anunţat prezenţa animalului în apropierea Gării Făgăraş. Jandarmii care au sosit în zonă au patrulat toată noaptea pe străzile din cartier, dar ursul a fost de negăsit. Filmarea rămâne însă mărturie a inconştienţei semenilor noştri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.