Un urs este alergat cu maşina pe străzile din Făgăraş – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 08 oct. 2019 Știri auto
Un urs este alergat cu maşina pe străzile din Făgăraş – VIDEO

Fascinaţia oamenilor pentru urşi a atins cote alarmante, existând deja numeroase poveşti şi chiar videoclipuri în care diverşi cetăţeni încearcă să se imortalizeze în preajma impresionantelor mamifere. Din această categorie, apar din ce în ce mai multe filmuleţe îngrijorătoare, în care apar oameni care încearcă să lovească urşi cu maşinile.

După ce în luna august am scris despre un şofer care a vrut să lovească intenţionat cu maşina un urs în staţiunea Balvanyos, iată că acum pe reţelele de socializare stârneşte indignarea o altă filmare. Aceasta surprinde o maşină, foarte posibil taximetru, gonind în spatele unui urs care fuge înnebunit de frică pe străzile din Făgăraş.

După ora 1 în noapte, un apel la 112 a anunţat prezenţa animalului în apropierea Gării Făgăraş. Jandarmii care au sosit în zonă au patrulat toată noaptea pe străzile din cartier, dar ursul a fost de negăsit. Filmarea rămâne însă mărturie a inconştienţei semenilor noştri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide