Un Volkswagen Amarok a intrat în dotarea Poliţiei Prahova

Autor: Iulian Dnistran acum 8 ani Știri

Dacă ieri am scris despre un Hyundai Elantra care a intrat în dotarea Poliţiei Ilfov, astăzi aflăm că şi Poliţia judeţului Prahova are parte de bunătăţi deoarece a primit un Volkswagen Amarok dotat cu toate echipamentele necesare patrulării.

Timp de cinci luni, maşina va patrula drumurile de pe raza judeţului Prahova, precum Drumul Naţional 1, Autostrada A3 şi centura ocolitoare a municipiului Ploieşti.

Sistemul de avertizare optică şi acustică montat pe maşină este compus dintr-o rampă luminoasă cu lumini cu LED-uri şi o sirenă care are un difuzor de 100 de waţi. În plus, în grila radiatorului au fost montate două lumini de avertizare cu LED-uri.

Bineînţeles, pick-up-ul a primit şi inscripţiile specifice unei maşini de poliţie.

Sub capota maşinii se află un motor diesel de 2,0 litri BiTDI care dezvoltă 163 de cai-putere şi care e cuplat la o transmisie integrală 4Motion cu cutie de viteze manuală cu şase trepte.

Pick-up-ul a fost pus la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pe o perioadă de cinci luni de către Volkswagen Autovehicule Comerciale.Comentarii
Inchide