Un Volkswagen Golf 2 din 1980 cu 730 de cai-putere se întrece cu trei modele de top Audi - VIDEO

Este fascinant să vezi cum un model vechi de aproape 40 de ani se întrece cu câteva dintre cele mai rapide modele de stradă ale prezentului şi câştigă.

Un Volkswagen Golf 2 din 1980 cu 730 de cai-putere se întrece cu trei modele de top Audi - VIDEO Un Volkswagen Golf 2 din 1980 cu 730 de cai-putere se întrece cu trei modele de top Audi - VIDEO

Este fascinant să vezi cum un model vechi de aproape 40 de ani se întrece cu câteva dintre cele mai rapide modele de stradă ale prezentului şi câştigă. Un clip video publicat de CarScoops ne prezintă o altfel de situaţie.

În cadrul unui eveniment de drag race, un VW Golf 2 din 1980 cu numeroase modificări a concurat împotriva unor modele faimoase precum Audi RS7, Audi R8 V10 şi Audi RS3.

Golful în cauză nu este deloc un model obişnuit, multe dintre elementele sale de caroserie fiind înlocuite cu elemente din fibră de carbon.

 

 

Sub capota modelului Golf se regăseşte un motor supraalimentat de 1,8 litri care produce 730 de cai-putere, iar puterea este transmisă integral roţilor din faţă.

Faţă de modelele Audi cu care se întrece, toate dotate cu tracţiune integrală Quattro, micul Golf pleacă mai greu de pe loc, însă odată ce se pune în mişcare dovedeşte că poate accelera decât toate cele trei modele ale constructorului din Ingolstadt, atingând viteze de până la 273 km/oră în timpul curselor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.