Un Volkswagen Golf se „îmbracă” singur în folie. Sau cum să-ţi faci reclamă inteligent. VIDEO

Tehnica acoperirii unei maşini cu folie colorată nu e nouă, dar poate fi mult mai creativă decât o vopsire obişnuită. Există o sumedenie de combinaţii de culori, iar atunci când te plictiseşti poţi pur şi simplu să schimbi folia, fără să afectezi vopseaua de dedesubt. Sau ai putea să îţi înveţi maşina să se „îmbrace” singură în folie, dacă e să credem videoclipul de mai jos.

Un Volkswagen Golf se „îmbracă” singur în folie. Sau cum să-ţi faci reclamă inteligent. VIDEO Un Volkswagen Golf se „îmbracă” singur în folie. Sau cum să-ţi faci reclamă inteligent. VIDEO

Oricine îşi poate acoperi maşina cu folie dacă nu vrea să meargă pe drumul clasic al unei revopsiri. Există destule ateliere care se ocupă cu aşa ceva, dar premiul pentru creativitate în promovare ar trebui să meargă la lituanienii de la Autoapklijavimas, care îşi promovează afacerea printr-un videoclip cât se poate de interesant. Aruncă şi tu o privire mai jos şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.