Una din patru maşini vândute anul trecut a fost un SUV. Care sunt cele mai căutate mărci

Segmentul SUV-urilor ...

Una din patru maşini vândute anul trecut a fost un SUV. Care sunt cele mai căutate mărci Una din patru maşini vândute anul trecut a fost un SUV. Care sunt cele mai căutate mărci

Segmentul SUV-urilor a înregistrat anul trecut cel mai mare salt pe piaţa auto locală, urcând cu aproape trei puncte procentuale spre 26% cotă de piaţă, potrivit datelor din piaţă, pe măsură ce nu doar persoanele fizice, ci şi firmele au preferat maşinile cu o gardă mai mare la sol şi o poziţie mai înaltă de condus. Creşteri au fost punctate şi pe segmentul SUV-urilor mici non-premium, care potrivit datelor Jato Dynamics citate de Ford România au urcat de la 9,3% cotă de piaţă în 2016 la 10,9%. În total, anul trecut vânzările maşinilor de teren au urcat cu 26% faţă de 2016, la aproape 35.000 de unităţi, avansul fiind dublu comparativ cu cel al pieţei auto. 


Continuarea pe ZFCorporate

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.