Undă verde pentru Porsche 918 Spyder

În sedinţa de săptămâna trecută, Consiliul de Supraveghere al Porsche AG, Stuttgart, a dat undă verde pentru dezvoltarea modelului de serie Porsche 918 Spyder.

Undă verde pentru Porsche 918 Spyder Undă verde pentru Porsche 918 Spyder

Având în vedere răspunsul copleşitor din partea publicului si a clienţilor cu privire la studiul-concept, Consiliul de Supraveghere a delegat Consiliului de Administraţie al Porsche misiunea pentru a dezvolta un model de serie care să aibă la bază maşina prezentată. Acest studiu-concept al unei maşini sport de înaltă performanţă cu motor amplasat central şi cu tehnologie hibridă plug-in a făcut furori în toată lumea la debutul său în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2010, precum şi la Auto China în Bejing.

Michael Macht, Presedintele Consiliului de Administraţie al Porsche AG: "Producerea modelului 918 Spyder într-o serie limitată, dovedeşte că am ales drumul corect pentru Porsche în ceea ce priveşte Porsche Intelligent Performance şi combinarea conceptelor eficiente de propulsie cu înalta performanţă. Vom dezvolta 918 Spyder în Weissach şi îl vom asambla la Zuffenhausen. Aceasta este o decizie favorabilă si pentru locaţia de producţie din Germania."

Studiul-concept 918 Spyder permite emisii CO2 de doar 70 g/km, ceea ce corespunde unui consum de combustibil de 3.0 litri/100 km conform NEDC, pe de o parte si performanţa maşinilor super-sport, pe de altă parte. Această extrem de eficientă tehnologie de propulsie se întrepătrunde într-o legătură simbiotică cu design-ul impresionant şi cu tehnologia de ultimă oră din motorsport care, caracterizează 918 Spyder. Detaliile suplimentare de produs pentru 918 Spyder vor fie dezvăluite în următoarele luni.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.