Unde se află cel mai mare dealer BMW din lume?

În cazul în care credeaţi că cel mai mare dealer BMW este în Munchen, adică locul unde este situat şi sediul central al constructorului german, ei bine v-aţi înşelat. Iată răspunul la întrebarea de mai sus!

Unde se află cel mai mare dealer BMW din lume? Unde se află cel mai mare dealer BMW din lume?

Cel mai mare showroom BMW din lume se află în Emiratele Arabe Unite, mai exact în Abu Dhabi (unde altundeva?), locul unde grupul german continuă să câştige noi clienţi.

BMW a deschis de curând acest nou dealer a cărei construcţie a durat 3 ani şi unde s-au investit aproximativ 62 milioane de euro. Suprafaţa totală a complexului este de 35.000 mp, aceştia acoperind şi dealer-ul de motociclete BMW, un showroom MINI şi un centru Rolls-Royce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.