Unele ridicări auto sunt ilegale!

După mai bine de doi ani de practică a "sportului" de ridicare a maşinilor, s-a ajuns la concluzia că aceste acţiuni sunt realizate ilegal pe bulevardele principale.

Unele ridicări auto sunt ilegale! Unele ridicări auto sunt ilegale!

Ridicarea maşinilor de pe marile bulevarde a Bucureştiului este ilegală, deoarece acestea sunt sub jurisdicţia Primăriei Capitalei şi nu a primăriilor de sector. Oficialii din Primăria Capitalei au tăcut mâlc şi practic au făcut jocul primăriilor de sector, deoarece nu există nici un contract semnat cu o firmă de "hingheri de maşini".

Pentru mai multe detalii urmăriţi filmuleţul de pe stirileprotv.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.