Unic în România: giratoriul suspendat de pe A4, filmat din dronă - VIDEO

O filmare realizată cu drona asupra singurului sens giratoriu suspendat peste o autostradă din România.

Unic în România: giratoriul suspendat de pe A4, filmat din dronă - VIDEO Unic în România: giratoriul suspendat de pe A4, filmat din dronă - VIDEO

Asociaţia PRO Infrasctructura a postat pe Youtube o filmare realizată cu drona asupra singurului sens giratoriu suspendat peste o autostradă din România, informează Ştirile ProTv.

Nodul rutier Poiana este pe autostrada A4,iar lucrările sunt aproape gata.

 

Potrivit Asociaţiei Pro Infrastructura, contractul pe cei 22 km ai Autostrăzii A4 Centura Constanţa a fost semnat în august 2008 cu asocierea Astaldi-FCC pentru suma de 437,8 milioane lei fără TVA. Termenul de proiectare şi execuţie era de 3 ani, însă deschiderea traficului s-a făcut pe bucăţi în perioada iulie 2011-iulie 2013.

Investiţia în nodul Poiana este practic inutilă în acest moment, drumul de acces (DC89) spre Constanţa, până în DN3C, fiind unul de pământ, neasfaltat.

Autorităţile locale trebuie să asigure o conexiune între Autostrada A4 şi Bulevardul Tomis.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.