Unicat: Ferrari Superamerica 45

Cu ocazia spectacolului automobilistic susţinut de Villa d'Este Concorso d'Eleganza, Ferrari va prezenta un model unicat denumit Superamerica 45, construit special pentru colecţionarul Peter Kalikow.

Ferrari Superamerica 45 a fost construit 100% "in-house", plecând de la design şi terminând cu partea mecanică. Maşina prezintă un hard top din carbon, cu un sistem de culisare care, pare a fi similar cu cel de pe Ferrari 575 Superamerica.

Maşina este vopsită in albastru Antille, culoare care este prezentă şi pe modelul 400 Superamerica since 1961, maşină care face parte din colecţia lui Kalikow. Interiorul este garnisit cu piele Cuoio, fibră de carbon Blu Scuro şi cel mai nou sistem infotainment cu touch-screen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.