Unicat pentru UAE - Rolls Royce Phantom Coupe Mirage

Se pare că producătorului de automobile de lux, Rolls Royce, îi merge bine pe pieţele din afara Europei. După ce a avut un succes enorm în China cu ediţia specială Phantom "Year of the Dragon", constructorul englez prezină un model unicat pentru Emiratele Arabe Unite.

Unicat pentru UAE - Rolls Royce Phantom Coupe Mirage Unicat pentru UAE - Rolls Royce Phantom Coupe Mirage

Rolls Royce Phantom Coupe Mirage este un model unicat bazat pe binecunoscutul coupe al constructorului britanic, comandat de managerul Rolls Royce Abu Dhabi pentru Emiratele Arabe Unite.

Phantom Mirage este inspirat de calul arab, una dintre cele mai vechi rase de cabaline de pe planetă. Aceste animale sunt recunoscute pentru aspectul elegant, abilităţile fizice impresionante, inteligenţa şi temperamentul fin de care dau dovadă.

Kadhim Al Helli, brand-manager Abu Dhabi Motors, susţine că aceste calităţi sunt sinonime şi producatorului englez, Rolls Royce, marcă apreciată pentru design-ul rafinat şi performanţele fară cusur.

Din punct de vedere stilistic coupeul britanic se remarcă la exterior datorită negrului mat, iar la interior prin pielea Mugello roşie cu accente negre.

Oficialii Rolls Royce speră ca piaţa arabă să îmbraţişeze Phantom Mirage şi într-un viitor apropiat să producă modelul într-o serie limitată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.