Unicul importator Volvo în România anunţă o creştere a vânzărilor peste media pieţei

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo Car pe piaţa autohtonă, anunţă rezultate în vânzări peste media de creştere a pieţei auto.

Unicul importator Volvo în România anunţă o creştere a vânzărilor peste media pieţei Unicul importator Volvo în România anunţă o creştere a vânzărilor peste media pieţei

EIT Forum Auto, reprezentantul oficial şi unic importator Volvo Car pe piaţa autohtonă, anunţă rezultate în vânzări peste media de creştere a pieţei auto.

Astfel, în primele 5 luni ale acestui an, EIT înregistrează o creştere de 36.7% a vânzărilor, rezultat ce poziţionează compania peste media de creştere a vânzarilor din piaţă (29.34%). Segmentul SUV premium este cel relevant pentru Volvo Cars, modelele XC90, XC60 împreună cu noul lansat XC40 reprezentând sursa de creştere.

“Identificăm continuu noi oportunităţi de a ne dezvolta perfomanţele şi, cel mai important, de a continua să depăşim aşteptările clienţilor noştri. Întărim astfel poziţia EIT în segmentul premium şi percepţia asupra autoturismelor marca Volvo pe piaţa din România”, a declarat Ionuţ Lupu, Director Executiv al EIT Corporation.

Brandul suedez a avut un început de an bun, Volvo XC60 fiind desemnată Maşina Anului în Lume, iar noul SUV Volvo XC40 – Maşina Anului în Europa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.