Unimog din LEGO

Cel mai complex LEGO Technic din istorie este dedicat lui Unimog, super-utilitara Mercedes-Benz care anul acesta împlineşte 60 de ani.

Unimog din LEGO Unimog din LEGO

Eu unul ştiu ce îmi doresc de ziua mea. Asta deoarece sunt unul dintre cei care au visat dintotdeauna să-şi cumpere un Unimog. Nu că aş avea ce să fac cu el, dar aş vrea să îl am în garaj pentru orice eventualitate.

Desigur, îmi lipsesc vreo 200.000 de euro pentru a-mi satisface această plăcere foarte vinovată. Norocul meu este că LEGO Group, al treilea fabricant mondial de jucării se foloseşte de pretextul aniversării a 60 de ani de Unimog pentru a lansa cel mai complex kit Technic. Macheta Unimog U 400 la scară 1:12,5 va fi disponibilă la vânzare din luna august, va costa aproximativ 190 de euro şi va fi compusă din 2048 de elemente care vor trebui îmbinate cu grijă şi pricepere. Este prima oară în istoria companiei LEGO când un model LEGO Technic are atât de multe piese.

Unimog U 400 de la LEGO a fost proiectat împreună cu Mercedes-Benz astfel că macheta respectă toate detaliile originale ale maşinii. Până şi motorul este identic cu cel original până la nivel de pistoane. Garda la sol este identică cu cea a modelului original, păstrând desigur la scara machetei. Aceasta este echipată cu un troliu în partea din faţă şi cu o macara cu braţ în partea din spate. Printr-o metodă diferită de construcţie, acestea două pot fi transformate într-un plug de zăpadă uriaş. Pentru că vorbim despre o machetă Technic, Unimog-ul de la LEGO dispune de sisteme pneumatice şi un motor electric care mişcă macaraua şi alte sisteme ale maşinii.

Unimog U 400 LEGO Technic va fi disponibil atât în magazinele LEGO cât şi în cele de accesorii şi produse originale Mercedes-Benz.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.