Unui şofer i s-a refuzat duminică accesul în Târgovişte pentru că nu ştia parola - VIDEO

Imaginile sunt greu de crezut!

Unui şofer i s-a refuzat duminică accesul în Târgovişte pentru că nu ştia parola - VIDEO Unui şofer i s-a refuzat duminică accesul în Târgovişte pentru că nu ştia parola - VIDEO

Un şofer a filmat ieri momentul în care încerca să intre în oraşul Târgovişte, însă poliţia refuza să-i permită accesul pentru că nu avea un anumit tichet şi nu poseda parola de acces.

Bărbatul a postat pe Facebook clipul video în care are o discuţie cu un agent de poliţie care îi cere parola de acces în oraş.

Poliţia Locală Târgovişte a informat că, duminică, între orele 10,00 - 16,00, au fost închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, în contextul mitingului electoral al PSD.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.