Update video cu Tesla break făcută de un producător din Anglia

Autor: Alexandru Banu 18 dec. 2017 Știri auto

UPDATE VIDEO TESLA BREAK 04.05.2018

Fără să vrei, intri-n turma ştirilor  despre Tesla. Sunt peste tot. Intri la baie, s-ar putea să vezi o ştire mare pe oglindă despre ultimul model Tesla. Şi la coadă la poştă în câteva luni o să-i auzi pe seniorii de 80 de ani întrebând dacă pot să facă un credit cu pensia pentru Model 3 a lu’ domnu’ Musk. Nu e a lui, dar aşa o interpretează toată lumea. De parcă el e inginerul din spatele oricărui model Tesla. Nu! El e artizanul acestui concept de maşină electrică 100%, rapidă, accesibilă şi impecabilă cum le place proprietarilor să creadă.

Chiar citeam azi că Jeremy Clarkson a şi fost dat în judecată cu tot cu emisiunea Top Gear (postul BBC) pentru prejudicii aduse mărcii după un test în emisiune. Autonomoia ieşise prost şi sudafricanul a reacţionat imediat în instanţă. Elon a pierdut, iar Clarkson şi-a văzut mai departe de drum.

Comenzile pentru noul business de tonaj greu al lui Musk au început să curgă. Pepsi, Budweiser şi Walmart au comandat vreo 200 de camioane electrice pentru minimizarea poluării în timpul distribuţiei. Scenariul optimist pentru cele 3 companii gigantice în SUA este să reducă la 0 efectele transportului până în 2030.

Tesla a mai lansat şi un Roadster chiar dacă e în întârziere cu Model 3. Şi chiar dacă are şi un SUV (care e mai mult crossover), Model X, lumea întreabă de un break. Maşina de familie perfecta epntru europeni. Încă mai sunt familii tradiţionaliste care prefer break-ul în locul SUV-ului.

Alternativa asta a venit de la o companie britanică, din Norfolk. Qwest a făcut o variantă break a Teslei S. Qwest este un fel de carosier. Compania a lucrat la prima Tesla din break din Univers cu designeri, dar mai ales cu ingineri care au regândit nişte lucruri importante în relaţie cu stabilitatea, cu aerodinamica şi cu capacitatea de frânare a acestui … dulap, dacă o luăm personal.

Qwest a intitulat maşina shooting break. Are deja câteva zeci de comenzi şi, chiar dacă nu e un break superb, e cam singurul electric la cel mai înalt nivel. Bravo, dom’le! Aşteptăm şi varianta oficială a vizionarului Elon Musk.

Autor Alexandru Banu

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide