Urmările incidentului cu poliţistul lovit în timp ce imobilizează un şofer – VIDEO

Autor: Mediafax 04 dec. 2017 Știri auto
Urmările incidentului cu poliţistul lovit în timp ce imobilizează un şofer – VIDEO

Bărbatul care a huiduit şi lovit un poliţist din Tulcea aflat în misiune a fost reţinut de organele de ordine pentru 24 de ore, ancheta în acest caz fiind continuată pentru a se stabili motivul pentru care omul legii a acţionat singur, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali din cadrul IGPR.

În spaţiul public a apărut, duminică, un filmuleţ în care apare un poliţist în timp ce imobiliza un şofer pentru că a parcat pe trecerea de pietoni. Omul legii este huiduit şi lovit, iar la un moment dat se apără cu pistolul de persoanele recalcitrante.

Reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) au precizat că persoana care a produs ultrajul asupra poliţistului a fost reţinută.

„Ancheta Inspectoratului General de Poliţie continuă, pentru a se stabili de ce poliţistul acţiona singur”, conform sursei citate.

Ştirea iniţială

Conducerea IGPR a dispus efectuarea unei anchete interne la IPJ Tulcea, după ce un poliţist a fost filmat în timp ce imobiliza un şofer pentru că a parcat pe trecerea de pietoni. Poliţistul este huiduit şi lovit, iar la un moment dat se apără cu pistolul de persoanele recalcitrante.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan, conducerea IGPR a dispus efectuarea unei anchete interne la IPJ Tulcea după ce un incident a fost postat pe reţelele de socializare.

„Referitor la imaginile apărute în spaţiul public, şeful Poliţiei Române a dispus conducerii IPJ Tulcea să demareze urgent verificări interne. De asemenea, o echipă de specialişti ai Direcţiei Control Intern din cadrul Politiei Romane a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activităţii la nivelul IPJ Tulcea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Georgian Drăgan.

Pe imagini se observă cum poliţistul, care intervine singur, îi pune cătuşele unui şofer care ar fi parcat autoturismul pe trecerea de pietoni. La un moment dat, şoferul cade pe trotuar şi atunci începe scandalul.

”Lasă-l, măi, că până la urmă nu a omorât om, a parcat pe trecerea de pietoni”, i-a reproşat unul dintre martori, în timp ce ceilalţi îl injură pe poliţist şi solicită să fie trimisă la faţa locului o ambulanţă.

După ce a primit o palmă de la una din persoanele prezente, poliţistul a încercat să se apere cu pistolul.

„Este o postare pe Facebook, referitoare la intervenţia unui poliţist la un eveniment, la constatarea unei fapte. În urma acestei postări, conducerea IPJ Tulcea a demarat o anchetă internă pentru a stabili toate împrejurările în care s-au comis faptele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Amalia Ignatencu, purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea.

Aceasta a adăugat că este verificată modalitatea în care a acţionat poliţistul şi dacă a acţionat conform procedurii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide