Urmărire ca-n filme şi focuri de armă trase după un şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

Tânărul a fost reţinut şi s-a ales cu un dosar penal.

Urmărire ca-n filme şi focuri de armă trase după un şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor Urmărire ca-n filme şi focuri de armă trase după un şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

La începutul acestei săptămâni un echipaj de poliţie din Lugoj i-a facut semn unui şofer să tragă pe dreapta pentru un control de rutina. Şoferul a încetinit, însă când a ajuns în dreptul echipajului de politie a apasat acceleratia si a fugit.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi au tras nu mai puţin de 22 de gloanţe în încercarea de a-l opri însă a reuşit să scape intrand pe câteva drumuri laturalnice, scrie opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii au continuat cercetările, iar miercuri dimineaţă au reuşit să îl prindă pe individ. Este vorba de un tânăr de numai 17 ani, care nu are permis de conducere. Tânărul a fost reţinut şi s-a ales cu un dosar penal.

Citeşte şi:

Două femei din Suceava, filmate în timp ce se băteau pentru un loc de parcare - VIDEO

Surpriză de proporţii: Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu este o maşină!

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.