Urmărire ca-n filme şi focuri de armă trase după un şofer care nu a oprit la semnalele poliţiştilor

Autor: Marius Vișan 10 oct. 2019 Știri auto

La începutul acestei săptămâni un echipaj de poliţie din Lugoj i-a facut semn unui şofer să tragă pe dreapta pentru un control de rutina. Şoferul a încetinit, însă când a ajuns în dreptul echipajului de politie a apasat acceleratia si a fugit.

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui şi au tras nu mai puţin de 22 de gloanţe în încercarea de a-l opri însă a reuşit să scape intrand pe câteva drumuri laturalnice, scrie opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii au continuat cercetările, iar miercuri dimineaţă au reuşit să îl prindă pe individ. Este vorba de un tânăr de numai 17 ani, care nu are permis de conducere. Tânărul a fost reţinut şi s-a ales cu un dosar penal.

Citeşte şi:

Două femei din Suceava, filmate în timp ce se băteau pentru un loc de parcare – VIDEO

Surpriză de proporţii: Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu este o maşină!

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

 

 

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide