Urmărire pe autostradă: a furat o barcă cu motor!

Din ciclul "urmăriri pe autostradă", de această dată avem de a face cu o situaţie inedită: un american urmărit de poliţie în timp ce tractează... o barcă. Finalul nu este geru de intuit care a fost, dar mai bine urmăriţi filmarea.

Lucrurile au scăpat de sub control atunci când un client, nemulţumit pentru că barca pe care voia să o cumpere a fost vândută altui client, pur şi simplu a furat barca respectivă din curtea dealerului. Bineînţeles că acesta a alertat poliţia şi, astfel, s-a ajuns la o urmărire pe autostradă la 150 km/h - o viteză total nerecomandată dacă tractezi o remorcă având barca pe ea... Bilanţul: clientul nemulţumit are dosar penal, iar barca a suferit avarii grave.

Only in America... după cum se poate vedea în video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.