Urmărire pe străzile din Iaşi între un şofer beat şi poliţişti - VIDEO

Şoferul a fost potolit cu greu de poliţişti

Urmărire pe străzile din Iaşi între un şofer beat şi poliţişti - VIDEO Urmărire pe străzile din Iaşi între un şofer beat şi poliţişti - VIDEO

Un şofer din Iaşi a fost la un pas să producă o tragedie în noaptea de luni 15 iulie. Aflat sub influenţa alcoolului, el a intrat pe contrasens punând în pericol siguranţa celorlalţi şoferi.

Şoferul beat a tras singur pe dreapta la intrarea într-o parcare privată de pe strada Sfântul Lazăr. Acolo a fost încătuşat de poliţişti, după ce a opus rezistenţă, informează ziaruldeiasi.ro.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.