Următoarea generaţie Mercedes-Benz E-Class va putea fi parcată din smartphone (VIDEO)

Viitoarea generaţie a berlinei germane Mercedes-Benz E-Class, cea cu numărul cinci, va fi lansată în 2016. Atunci, clienţii sedanului nemţesc vor putea alege să-şi parcheze maşina de la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii de smartphone.

Următoarea generaţie Mercedes-Benz E-Class va putea fi parcată din smartphone (VIDEO) Următoarea generaţie Mercedes-Benz E-Class va putea fi parcată din smartphone (VIDEO)

A cincea generaţie Mercedes-Benz E-Class mai are cel puţin un an până când va fi dezvăluită, însă nemţii sunt nerăbdători să ne arate tehnologia lor de parcare de la distanţă.

Nu e prima dată când auzi de aşa ceva, noul BMW Seria 7 fiind disponibil cu un astfel de gadget, însă există o diferenţă mare între cele două sisteme - cel de pe noul E-Class va funcţiona prin intermediul unei aplicaţii de smartphone, în vreme ce BMW se foloseşte de cheia cu ecran tactil.

În videoclipul de mai jos, poţi să vezi cum funcţionează parcarea de la distanţă în cazul viitorului Mercedes-Benz E-Class.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.