Următorul oraş din România unde apare Uber

Autor: ProMotor 26 iul. 2016 Știri auto
Următorul oraş din România unde apare Uber

 


Uber România anunţă lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca. Acesta urmează să fie activ începând cu prima săptămână din august, data exactă urmând să fie anunţată în curând. 

“Aplicaţia Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la şoferi care îşi doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune, mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi. Uber iubeşte Cluj-Napoca şi suntem gata să contribuim, alături de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic şi mai competitiv decât este deja”, a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber România.

Cu ajutorul Uber persoanele care doresc să-şi mărească veniturile pot deveni şoferi parteneri. Nişte calcule au stabilit că şoferi parteneri din Bucureşti au ocupaţii precum: 37% sunt antreprenori sau liber profesionişti, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit şi conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă.

Un alt lucru pentru care oamenii aleg să fie parteri Uber este flexibilitatea. 

Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar în prezent, aceasta oferă o  alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu  trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide