Urus, cel mai rapid SUV din lume, poate fi comandat din România

Urus, cel mai rapid SUV din lume, poate fi comandat din România

Autor: Visan Marian acum 3 ani Știri

Primul Super Sport Utility Vehicle din lume şi cel de-al treilea model al constructorului italian de supercaruri din Sant’Agata Bolognese – Lamborghini Urus – a fost lansat oficial săptămâna aceasta pe piaţa locală, la exact patru luni de la lansarea sa internaţională. Preluând tehnologiile şi performanţele de pe renumitele Huracán sau Aventador, Urus creează o nouă nişă în segmentul de lux, prin combinaţia de putere extraordinară, dinamică sporită la condus, design sportiv inconfundabil Lamborghini, ambient luxos şi caracter practic pentru călătoriile de zi cu zi, pe o diversitate de suprafeţe şi tipuri de teren.

În România, Lamborghini Urus poate fi comandat începând de la 173.125 EUR (fără TVA). Informaţii legate de configurare şi personalizare sunt disponibile la showroom-ul Lamborghini Bucureşti. Până în prezent 20 de comenzi au fost înregistrate în România.

”Aducem pentru prima oară în România un model care, cu siguranţă, va revoluţiona modul în care întreaga lume priveşte, foloseşte şi iubeşte marca Lamborghini” a spus Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto. ”Este modelul care răspunde dorinţei clienţilor noştri, pasionaţi de performanţele extreme ale mărcii, de a-şi folosi supercarurile cât mai mult, tot mai mult, în fiecare zi dacă se poate. Urus adaugă spiritului practic, definitoriu pentru un SUV, sportivitatea şi experienţa unică de condus specifică Lamborghini.”Comentarii
Inchide