Utilajul de deszăpezire care s-a dat ca pâinea caldă în România la -20 de grade - FOTO

Zăpada care a curpins toată ţara ...

Utilajul de deszăpezire care s-a dat ca pâinea caldă în România la -20 de grade - FOTO Utilajul de deszăpezire care s-a dat ca pâinea caldă în România la -20 de grade - FOTO

Chiar dacă nu ne-a luat chiar prin surprindere, zăpada care a curpins toată ţara i-a inspirat pe unii şoferi. Un adărean, de exemplu, a profitat de situaţie şi şi-a scos la vânzare Tico-ul pe care era montat un plug de zăpadă. 

„Vând utilaj deszăpezire pentru drumuri publice, în perfectă stare de funcţionare. Curăţă şi elimină orice urmă de zăpadă. Accept şi schimburi...” a fost descrierea proprietarului. 

Vestea proastă pentru cei care ar fi fost interesaţi de maşină este că ea s-a vândut

Citeşte şi Ai comandat obiecte fragile prin curier? E posibil să-ţi vină bucăţi - VIDEO

FOTO

 

Citeşte şi Viscol, un tramvai a deraiat în Capitală. Firea s-a ţinut de cuvânt, a făcut revoluţie în materie de trafic

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.