"Utilitarele anului 2009"-Citroen Nemo şi Peugeot Bipper

Pentru al doilea an conseccutiv Citroen ia premiul pentru "Vehiculul Utilitar al Anului". Evenimentul a avut loc la Salonul de la Hanovra.

"Utilitarele anului 2009"-Citroen Nemo şi Peugeot Bipper "Utilitarele anului 2009"-Citroen Nemo şi Peugeot Bipper

Peugeot Bipper-În deschiderea Salonului Auto de la Hanovra un juriu specializat a acordat titlul pentru anul 2009 celei mai mici utilitare din gama Citroen. Peugeot Bipper şi Citroen Nemo, două utilitare construite pe aceeaşi platformă, au obţinut înalta distincţie într-o competiţie în care au lăsat în urma lor, pe locul secund, un alt Citroen, Berlingo.

Citroen a investit foarte mult în ultima perioadă în dezvoltarea gamei sale de utilitare, anul acesta unul din cinci Citroen vândute fiind un vehicul utilitar. Geamănul lui Citroen Nemo, Peugeot Bipper, este produs în Turcia în cadrul unui parteneriat dintre PSA Peugeot Citroen şi grupul Fiat.

Unul din factorii decizionali în acordarea premiului l-a reprezentat şi eficienţa utilitarului Citroen: consum 4.4 l/100 km şi emisii de 116 g CO2/km. Distincţia "Utilitarul Internaţional al Anului" este oferită din anul 1992 de către un juriu format din jurnalişti din 20 de ţări europene.

VEZI TOATE ANUNŢURILE CITROEN

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.