Va face Dacia o maşină sport… low-cost?

Autor: Oraan Mărculescu 05 dec. 2012 Știri auto
Va face Dacia o maşină sport… low-cost?

Cu ocazia unui interviu AutoExpress, şeful Dacia UK, Thierry Sybord, ar fi declarat că îşi doreşte foarte mult să vadă în gama Dacia o maşină sport cu două locuri. Ceea ce pare incredibil, nu-i aşa?

Conform oficialului Dacia, o maşină sport cu două locuri ”este exact ceea ce îi trebuie Daciei”. Un astfel de model ar urma să preia filosofia modelelor sport Alpine de acum câteva decenii, mizând pe simplitate, eficienţă, plăcerea de a conduce şi, mai ales, un preţ cât mai accesbil.

Interesant este că Thierry Sybord a scos din discuţie eventualitatea ca un model sport Dacia să beneficieze de tehnologia recentului parteneriat Alpine-Caterham, care ar fi prea scumpă.

În schimb, el a declarat că platforma Loganului este perfectă pentru o maşină sport cu două locuri, care ar avea toate şansele să devină populară la fel ca Mazda MX-5. Adică oficialul francez lasă să se înţeleagă că în gama Dacia ar putea apărea un roadster?!

Conform lui Thierry Sybord, cel puţin pe piaţa auto britanică, gama Dacia ar avea un mare succes dacă acest nou model sport low-cost s-ar alătura lui Duster, lui Sandero şi Sandero Stepway şi Lodgy.

Voi ce credeţi:

SUNT ŞANSE CA DACIA SĂ FACĂ O SPORTIVĂ LOW-COST?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide