Va prezenta Seat la Frankfurt 2011 conceptul IBL Sedan?

O fi real sau e vorba doar de nişte randări? Prefigurează cumva urmaşul lui Seat Exeo sau e un concept-văr al lui Skoda Mission L? Iată câteva întrebări care fac acest concept IBL Sedan suficient de ciudat.

Va prezenta Seat la Frankfurt 2011 conceptul IBL Sedan? Va prezenta Seat la Frankfurt 2011 conceptul IBL Sedan?

Viitorul Seat Leon va arăta foarte diferit faţă de actuala generaţie, lucru pe care spaniolii ne-au făcut să-l înţelegem încă de la Geneva 2010, când au prezentat conceptul Seat IBe Coupe. Iar acum se pare că vom avea parte şi de varianta familistă a acestui concept, cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011: IBL Sedan Concept.

Până când vom avea confirmarea oficială că vorbim de un concept real, imaginea de faţă rămâne sub semnul întrebării. Totuşi, s-ar putea ca acest nou concept să prefigureze, practic, o nouă generaţie Toledo, care ar urma să fie un sedan de clasă compactă, spaniolii renunţând la stilul de monovolum al actualului Toleo.

Din punct de vedere stilistic, IBL Concept aplică reţeta sobrietăţii, la fel cum se întâmplă şi în cazul maşinilor Volkswagen, dar şi în cazul Skoda - vezi recentele exemple Skoda VisionD sau noul concept Mission L. Seat IBL Sedan Concept ar putea să fie dezvoltat chiar pe baza ultimului concept al cehilor, în spiritul politicii VAG a platformelor comune.

Foarte curând, însă, vom afla mai multe despre acest presupus concept spaniol cu ocazia salonului auto german.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.