“Vai, mama noastră!” este reacţia celui care a surprins momentul de neuitat – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 sept. 2016 Știri auto

 


”Siguranţă şi încredere” este sloganul Poliţiei Române. Dacă la partea cu încrederea îi credem pe cuvânt, la capitolul siguranţă însă, poliţiştii mai au de lucrat.

Vineri seara, o maşină de poliţie care circula în zona Sebastian a rămas blocată pe şinele de tramvai. Vaga noastră bănuială este că acele borduri erau puse acolo tocmai pentru a-i împiedica pe şoferi să circule în acea zonă. 

După cum era şi firesc, neobişnuita scenă a strâns la faţa locului mulţi curioşi, care nu au întâziat să-şi dea cu părerea. Cea mai concludentă remarcă a fost cea a camaramanului de ocazie: „Vai mama voastră!”

Reacţiile acestora le puteţi vedea în clipurile de mai jos.

VIDEO

Sursă video: Marius Stoian via Facebook


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide