“Vai, mama noastră!” este reacţia celui care a surprins momentul de neuitat - VIDEO

”Siguranţă şi încredere” este sloganul Poliţiei Române. Dacă la partea cu încrederea...

“Vai, mama noastră!” este reacţia celui care a surprins momentul de neuitat - VIDEO “Vai, mama noastră!” este reacţia celui care a surprins momentul de neuitat - VIDEO

 


”Siguranţă şi încredere” este sloganul Poliţiei Române. Dacă la partea cu încrederea îi credem pe cuvânt, la capitolul siguranţă însă, poliţiştii mai au de lucrat.

Vineri seara, o maşină de poliţie care circula în zona Sebastian a rămas blocată pe şinele de tramvai. Vaga noastră bănuială este că acele borduri erau puse acolo tocmai pentru a-i împiedica pe şoferi să circule în acea zonă. 

După cum era şi firesc, neobişnuita scenă a strâns la faţa locului mulţi curioşi, care nu au întâziat să-şi dea cu părerea. Cea mai concludentă remarcă a fost cea a camaramanului de ocazie: „Vai mama voastră!”

Reacţiile acestora le puteţi vedea în clipurile de mai jos.

VIDEO

Sursă video: Marius Stoian via Facebook


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.