Val de nemulţumiri pe Facebook, după ce Poliţia Capitalei a anunţat închiderea Biroului Accidente Uşoare din Calea Griviţei!

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a anunţat azi pe Facebook că va închide Biroul de Accidente Uşoare pentru sectoarele 1 şi 6, cu sediul în Calea Griviţei 208-210.

Val de nemulţumiri pe Facebook, după ce Poliţia Capitalei a anunţat închiderea Biroului Accidente Uşoare din Calea Griviţei! Val de nemulţumiri pe Facebook, după ce Poliţia Capitalei a anunţat închiderea Biroului Accidente Uşoare din Calea Griviţei!

„Începând cu data de 01.09.2019, Biroul Accidente Uşoare Sectoarele 1 şi 6, cu sediul în Mun. Bucureşti, Calea Griviţei nr. 208 – 210, Sector 1, se va muta în sediul din Mun. Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 311, sector 3 (incinta Auto Cobălcescu).

Tot în cadrul acestui sediu îşi desfăşoară activitatea şi Biroul Accidente Uşoare Sectoarele 2, 3, 4 şi 5, astfel, aici vor fi soluţionate accidentele de circulaţie în urma cărora au rezultat numai pagube materiale, produse în toate sectoarele Capitalei”.

Postarea pe Facebook a fost rapid sancţionată de numeroşi bucureşteni, care sunt speriaţi că vor pierde mai mult timp la cozi pentru o constatare în caz de accident. 

„Minunat! Să traversezi tot Bucureştiul pentru un eveniment produs în sectorul 1 sau 6... tristă gândire a celor care au luat această decizie” - spune unul dintre vizitatorii paginii de Facebook a Poliţiei Capitalei.

„Mulţumim pentru informaţie, dar vă daţi seama ce o să fie acolo? Tot Bucureştiul într-un singur loc....dezastru!” - adaugă altcineva.

„E o mare tâmpenie, maxim 4 poliţişti deserveau 4 sectoare, acum trebuie să presteze pentru 6. Parcarea e pentru 20 de maşini. V-ati gândit înainte? Nu cred...” spune cineva mai vehement.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.