Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray

Avea cineva dubii că noua ediţie specială BMW M3 Frozen Gray se va vinde ca pâinea caldă?

Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray Vândut ca pâinea caldă: BMW M3 Frozen Gray

Lansarea noii ediţii speciale pentru piaţa americană BMW M3 Frozen Gray a fost un lucru mult mai important pentru fanii sportivei germane decât pentru restul lumii. Pentru un om normal, să dai cu 20.000 USD mai mult doar pentru o vopsea specială şi câteva alte mici detalii parcă nu sună a afacere rentabilă, nu?

Rentabilitatea, însă, nu face parte din vocabularul adevăraţilor pasionaţi. Aşa încât comenzile pentru M3 Frozen Gray au fost epuizate în numai 12 minute! Practic, la fiecare 24 de secunde a fost vândut unul din cele 30 de exemplare - probabil acum oficialii BMW îi ceartă pe cei de la marketing pentru că nu au intuit adevăratul potenţial al acestei ediţii speciale, care ar fi putut aduce profituri şi mai mari.

Livrarea maşinilor va începe la sfârşitul lunii iunie, dar suntem curioşi câte dintre cele 30 de exemplare vor apărea pe eBay până la finalul anului, la un preţ mai mare decât cel oficial, de 77.600 USD. Pentru că ediţiile speciale, nu-i aşa, au devenit obiecte de speculă foarte profitabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.