Vânzare Jaguar şi Land Rover

Ultimele zvonuri din industria auto susţin că pentru cumpărarea celor două mărci europene este interesat un grup de firme private de investiţii din Orientul Mijlociu.

Vânzare Jaguar şi Land Rover Vânzare Jaguar şi Land Rover

Grupurile în cauză sunt Dubai International Capital şi Abu Dhabi's Mubadala Development Company (MDC), iar, potrivit cotidianului britanic Observer, şi-au pus deja la muncă cei mai buni consultanţi financiari pentru a înainta o ofertă producătorului american Ford, în timp ce consultanţii Ford pentru vânzarea celor două mărci premium sunt băncile Goldman Sachs, Morgan Stanley şi HSBC.

Speculaţiile aduc în discuţie o valoare a contractului de până la 6 miliarde de dolari, iar sindicatele britanice preferă o investiţie din partea arabilor datorită garanţiei locurilor de muncă. Săptămâna trecută preşedintele Ford pentru America, Mark Fields a declarat că producătorul american se gândeşte în continuu în legătură cu vânzarea mărcilor sale premium, astfel că şansele de a se răzgândi există.

Compania Ford, care anul trecut a consemnat pierderi de 12,7 miliarde de dolari şi care îşi restructurează operaţiunile deţinute în SUA, a vândut în luna martie brandul Aston Martin.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.