Vânzare Jaguar şi Land Rover

Până la sfărşitul acestui an Ford are de gând să scape de cele doua mărci britanice aducătoare de pierderi.

Vânzare Jaguar şi Land Rover Vânzare Jaguar şi Land Rover
După ce au scăpat de Aston Martin, cei de la Ford au de gând să vânda Jaguar şi Land Rover până la sfârşitul acestui an, cel mai tărziu la mijlocul  lui decembrie. Conform celor de la cotidianul El Mundo, John Fleming, Fod Europe chairman şi CEO a declarat: "Suntem în tratative şi în cel mult două luni vom afla care din grupurile interesate va deveni noul proprietar".

Când a fost întrebat dacă cele două companii pot fi vândute separat, Fleming a exclus posibilitatea adăugând: " Nu. Ambele sunt integrate şi ar fi foarte greu să le vindem separat". În ceea ce priveşte Volvo, răspunsul a fost următorul: "Volvo este un partener fundamental în dezvoltarea în materie de siguranţă şi protecţia mediului. Ar fi foarte periculos să-l înmânăm competiţiei".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.