Vânzare Volvo

Isteria provocată de vânzarea mărcilor premium ale grupului Ford a adus în centrul atenţiei un nou potenţial cumpărător.

Vânzare Volvo Vânzare Volvo

Acesta este chiar AB Volvo, producătorul suedez de vehicule comerciale, acelaşi grup care a vândut acţiunile Volvo grupului Ford. Potrivit ultimelor informaţii, AB Volvo este interesat să cumpere doar acţiunile mărcii Volvo, nedorind să achiziţioneze şi Land Rover şi Jaguar. Criticii financiari găsesc puţină logică în această mutare, mai ales acum după 10 ani, perioadă în care grupul a făcut eforturi serioase pentru a-şi consolida divizia de autovehicule comerciale. Ceea ce este interesant e că Renaut a cumpărat de curând puţin peste 20% din acţiunile grupului AB Volvo, iar cum numele producătorului francez a fost rostit destul de des în ultimul timp cu privire la achiziţionarea mărcilor premium deţinute acum de Ford, putem asista în viitor la o alianţă cu o puternică putere de cumpărare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.