Vânzarea de maşini noi a atins cel mai bun nivel din ultimii zece ani în România

Piaţa maşinilor noi a atins cel mai bun nivel din ultimii zece ani

Vânzarea de maşini noi a atins cel mai bun nivel din ultimii zece ani în România Vânzarea de maşini noi a atins cel mai bun nivel din ultimii zece ani în România

În primele nouă luni din 2018, piaţa maşinilor noi a atins cel mai bun nivel din ultimii zece ani, crescând cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Piaţa maşinilor noi a ajuns la peste 106.000 de vehicule în primele trei trimestre din 2018. În iulie au fost înscrise în circulaţie peste 15.000 de maşini, în august, aproape dublu, iar în septembrie de zece ori mai puţine decât în august, ca urmare a introducerii de la 1 septembrie a noilor norme de consum WLTP.

Numărul înmatriculărilor de maşini second-hand din import a fost în primele nouă luni ale anului de peste trei ori mai mare decât cel al maşinilor noi, însă în scădere faţă de anul trecut scăderea (-8%), având o medie lunară între 35.000 şi 38.000 de maşini.

Pentru finalul acestui an se anunţă surprize pe piaţa maşinilor noi, având posibilitatea să crească cu 120-125.000 de unităţi, în timp ce piaţa maşinilor second-hand din import trece de suma de 400.000 de unităţi.

sursă: digi24.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.