Vânzări GM în următorii 7 ani

Constructorul auto american General Motors (GM) vrea să vândă 100.000 de autovehicule marca Chevrolet pe piaţa germană, în următorii şapte ani, nivel de patru ori mai mare decât cel actual.

Vânzări GM în următorii 7 ani Vânzări GM în următorii 7 ani

"În următorii şase până la şapte ani, vrem să atingem un volum al vânzărilor de 100.000 de vehicule", a declarat Sommer într-un interviu acordat ziarului Die Welt.


Vânzările autoturismelor Chevrolet în Europa au crescut cu 15,6% anul trecut, la peste 341.000 de unităţi, dintre care circa 23.000 de unităţi au fost comercializate pe piaţa auto din Gemania. Astfel, vânzările totale ale GM în Europa au depăşit pentru prima dată pragul de două milioane de unităţi.

Chevrolet intenţionează să majoreze numărul dealerilor care operează în Germania în următorii doi ani până la 350-360 de unităţi de distribuţie, faţă de 300 în prezent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.