Vânzări impresionante pentru Dacia în Marea Britanie

Producătorul român Dacia a avut un 2014 foarte bun din punctul de vedere al vânzărilor de maşini în Marea Britanie.

Vânzări impresionante pentru Dacia în Marea Britanie Vânzări impresionante pentru Dacia în Marea Britanie

În al doilea an al revenirii pe piaţa din Marea Britanie, Dacia a înregistrat vânzări foarte bune pe tărâmul lirei sterline.

Mai exact, Dacia a vândut, în 2014, un total de 23.862 de automobile, cu 39,2% mai multe decât în 2013. Dintre acestea, modelul Sandero a avut cea mai mare cerere, cu 14.806 exemplare ajunse în posesia britanicilor.

E şi normal, până la urmă, având în vedere că Sandero a fost, în 2012, cea mai ieftină maşină nouă din Marea Britanie.

Vânzări puternice a avut şi SUV-ul Duster, apreciat de clienţi şi presă pentru abilităţile sale în off-road şi de tractare a rulotelor. Teoretic, anul 2015 ar trebui să fie mai bun pentru Duster, fiindcă a primit un mic facelift, asemănător cu cel disponibil acum în Europa continentală, iar producţia modelului cu volan pe dreapta a fost mutată din India la Mioveni, în speranţa că vor dispărea probleme de rugină apărute prematur.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.