Vânzări în creştere pentru Chevrolet

Chevrolet este marca cu cea mai mare creştere în România şi asta datorită noilor modele lansate, precum Spark şi Cruze care au avut un real succes.

Vânzări în creştere pentru Chevrolet Vânzări în creştere pentru Chevrolet

Într-o piaţă auto aflată în declin cu 24%, Chevrolet este marca de volum cu cea mai mare creştere a vânzărilor în primele 9 luni ale anului: +26.41% (conform datelor din buletinul statistic APIA). Totodată, dintre mărcile de import, Chevrolet înregistreză în primele 9 luni cea mai mare creştere a cotei de piaţă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut: +1.65%. Chevrolet a livrat în primele 9 luni ale anului 3.609 autoturisme.

În luna septembrie, Chevrolet ocupă locul 6 în top 10 autoturisme import, urcând 4 poziţii faţă de anul trecut. Chevrolet Spark este liderul necontestat din segmentul mini. Noul Spark echipat standard cu motorizari Euro 5 (taxa de poluare zero), aer conditionat, 6 airbaguri, ESC, ABS, asistenţă la frânare, radio CD-MP3 cu USB, geamuri electrice faţă poate fi achiziţionat de la 5199 Euro cu TVA şi primele de casare incluse. Chevrolet Spark are o cotă de piaţă de 32,5% în luna septembrie şi de 34,6% în primele 9 luni ale anului (livrări din import, segment A, conform APIA).

Chevrolet Aveo rămanâne unul dintre cele mai căutate modele de pe piaţă. Aveo Sedan echipat standard cu motorizări EURO 5, aer conditionat, ABS, airbag şofer şi pasager, geamuri electrice faţă, radio CD-MP3 şi 5 ani garanţie poate fi achiziţionat de la 5849 Euro Euro cu TVA şi primele de casare incluse. În septembrie Chevrolet Aveo atinge o cotă de piaţă de 12,5%, iar în primele 9 luni ale anului de 10,8% (livrări din import, segment B, conform APIA).

Chevrolet Cruze s-a impus în segmentul C printr-un nivel de echipare standard fără concurenţă. De la lansare, vânzările modelului Cruze au crescut de la lună la lună, astfel în septembrie modelul compact de la Chevrolet a înregistrat o cotă de piaţă de 5,7%; pentru primele 9 luni ale anului înregistrează o cotă de piaţă de 3,8% (livrări din import, segment C, conform APIA).

Chevrolet Cruze este echipat standard cu motorizari Euro 5, aer conditionat, 6 airbaguri, ESC, TCS, EBD, ABS, radio-CD MP3. Cruze beneficiază de 5 ani garanţie şi este cotat cu 5 stele EuroNCAP, obţinând cel mai bun rezultat din istoria Euro Ncap la impactul lateral şi frontal. Datorită avantajelor foarte mari pe care le oferă clienţilor, Cruze a primit premiul AutoBest 2010 în Europa. Chevrolet Cruze poate fi achiziţionat începând de la 9499 Euro cu TVA şi primele de casare incluse.

Chevrolet Cruze a înregistrat rezultate excelente şi cu modelul WTCC. Cruze este vedeta WTCC 2010 (FIA World Touring Car Championship). Înainte cu 2 etape de final, Chevrolet deţine locul I atât în clasamentul producătorilor, cât şi în cel al piloţilor.

La anul, Chevrolet va lansa în România încă 5 noi modele reînnoind astfel complet gama sa de autovehicule, ocazie cu care îşi va sărbători şi cei 100 de ani de existenţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.