Vânzări KIA 2010

Este pentru prima dată în istorie când producătorul coreean trece de două milioane de unităţi vândute într-un an.

Vânzări KIA 2010 Vânzări KIA 2010

Kia Motors Corporation a anuţat cifrele de vâzări pentru vehiculele de pasageri (vânzări la export, vânzări autohtone şi vânzări de la fabricile din afară Koreei), vehiculele recreaţionale (RV) şi vehiculele comerciale pentru 2010, care au atins un record de 2.089.355 unităţi, intărind poziţia Kia în topul mondial al producătorii auto cu cea mai rapidă dezvoltare. Această cifră reprezintă o creştere a vânzărilor cu 26.5% faţă de anul precedent şi marchează primul bilanţ cu peste două milioane de unităţi vândute într-un an.

Cel mai bine vândut model la export în 2010 a fost Cerato (comercializat şi sub numele de Forte pe unele pieţe) cu 403.303 unităţi vândute. Kia Sportage şi Kia Rio completează urmatoarele 2 poziţii ale topului cu 207.922 respectiv 205.351 unităţi vândute. Sorento este pe poziţia a patra cu 174.892 unităţi, urmat de crossoverul Kia Soul cu 135.407 unităţi vândute.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.