Vânzări Mercedes

2007 s-a dovedit pentru Mercedes un an record în vânzări, constructorul german reuşind să vândă aproape 1,3 milioande de unităţi.

Vânzări Mercedes Vânzări Mercedes
Divizia de maşini Daimler Mercedes Benz ce include mărcile Mercedes, AMG, Maybach şi Smart a înregistrat un record în materie de vânzări, reuşind să livreze un număr de 1.285.900 de unităţi, cu o creştere de 2,14% comparativ cu anul trecut, când doar 1.185.300 de automobile au fost comercializate.

În particular gama Mercedes a înregistrat un record de 1.185.300 de unităţi vândute, graţie succesului noului C-Class. Ca urmare a deciziei de axare pe un singur model, vânzarile mărcii Smart au înregistrat o mică scădere în ultimul an, de la 112.100 de unităţi vândute la 100.600, dar cu o creştere spectaculoasă în vânzari ca procente a modelului ForTwo. Ca şi până acum principalele pieţe pentru cea mai mică marcă din grupul Mercedes au fost Germania şi Italia, ambele cu puţin peste 30.000 de modele cumpărate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.