Vânzări record la BDT Mazda

BDT, dealer importator Mazda în România, a vândut peste 400 unităţi pe primul semestru al anului în curs, reuşind să înregistreze o creştere de 385,54% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Vânzări record la BDT Mazda Vânzări record la BDT Mazda

O contribuţie importantă în obţinerea acestor performanţe îi revine modelului Mazda 3 cu 149 unităţi, urmat de “Maşina anului 2008 în lume”, şi anume Mazda 2 cu 124 unităţi vândute.

În ultimele şase luni, modelele nipone au reuşit să ocupe un loc din ce în ce mai important pe piaţa auto din România. Astfel, vânzările Mazda la nivel naţional pe primul semestru 2008, comparativ cu vânzările de anul trecut, au crescut cu 369%, BDT Mazda având o ascensiune de peste 30% faţă de creşterea pieţei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.