Vânzări Rolls Royce 2010

Rolls Royce a făcut publică situaţia vânzărilor pe anul 2010. Rezulatul: 2.711 de unităţi vândute, ceea ce înseamnă o creştere de 171% faţă de anul anterior.

Vânzări Rolls Royce 2010 Vânzări Rolls Royce 2010

Toate pieţele de desfacere pentru Rolls Royce au înregistrat creşteri a vânzărilor, dar au excelant cele din Asia, America şi Orientul Mijlocui. America rămâne cea mai mare piaţă pentru Rolls Royce, urmată de China şi Anglia.

Cererea pentru ultimul model, Rolls Royce Ghost, a fost excepţională, iar 80% dintre clinţi au deţinut un alt model Rolls. Atingerea recordului de vânzări a fost posibil şi datorită cererilor "solide" pentru Rolls Royce Phantom.

"Rezultatele obţinute în 2010 reprezintă încununarea cu succes a eforturilor de echipă a angajaţilor de la Goodwood, dar şi din întreaga lume", a declarat Torsten Muller-Otvos, CEO Rolls Royce.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.