Vânzările auto în China nu sunt afectate de criză

În China maşinile se vând mai bine ca niciodată, doar în luna martie înregistrând o creştere impresionantă, de 56%.

Vânzările auto în China nu sunt afectate de criză Vânzările auto în China nu sunt afectate de criză

Ce este şi mai impresionant decât procentul de creştere e numărul efectiv de maşini vândute: 1,73 de milioane. Într-o singură lună! În total, pe primele trei luni ale anului s-au comercializat 4,6 milioane de maşini, majoritatea fiind de producţie proprie.

Vânzările General Motors au crescut cu 71% până la 623.546 de unităţi, în timp ce Ford a crescut şi el cu 84 de procente, ajungând la un record de 154.362 de unităţi, toate în luna martie. Potrivit previziunilor, piaţa totală de maşini va creşte cu 25 de procente, ajungând la 17 milioane de unităţi. Şi atunci când se vând atâtea automobile, de ce ne mai mirăm de unde au bani chinezii să cumpere mărci europene consacrate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.